A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Október
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jún

5

 

Egy balesetnek köszönhetően eltört a lábam,  ágyhoz voltam kötve, április végén és májusban  is mozgáskorlátozott voltam... Jelenleg párhuzamosan két üzletet működtetünk. Van egy  7 évvel ezelőtt megnyított pelenkaboltunk Kolozsváron  és egy évvel ezelőtt kezdtünk el foglalkozni egy fogyasztói hálózat kiépítésévél és az ehhez kapcsolódó, többek között ganodermás kávét  áruló webáruházzal.    

 

A pelenka bolttal, a mozgás korlátozottságom miatt  nem tudtunk úgy foglalkozni mint előző hónapokban. Blanka, a feleségem sem tudott részt venni úgy a bolt életében mint máskor. Mivel én házhoz voltam kötve és ő nem tud vezetni, elbonyolódott 2 kisgyerekünk iskolába-, óvodába vitele is... Folyamatos szórólapozás, a termék házhozszállítása, a vásárlókkal való kapcsolattartás a boltban stb..  elmaradt. És annak ellenére, hogy a boltunkban az eladónő nagyon jól végezte munkáját, mégis május végére a fényképen látható eredményt tudtuk elkönyvelni.    

 

A ganodermás üzleti vonalunk viszont annak ellenére, hogy otthon voltam, szépen fejlődött. Mert az MLM nincs, nincs annyira időhöz és térhez kötve mint egy hagyományos bolt. A csapat tagjai önállóan tudnak dolgozni, és az én lábtörésem nem befolyásolja a csapat munkáját. Május új tagok, vásárlok csatlakoztak hozzánk, az interneten keresztül... és az eredmények a képen is látható pozitív módon alakultak.


DXN olyan LEHETŐSÉG, akár SZÁMODRA is  ahol hónapról-hónapra dolgozva, építkezve olyan plussz jövedelemre tehetünk szert, ami minden hónapban csak bővül, még akkor is ha időközben szabadságra vagy kényszerszabadságra megyünk... 

 

FORGALOM

 

 

   

 

 

jún

1

Boldog gyereknapot!

2017.06.01 - csütörtök

gyereknap

márc

10A vízivás fontossága az emberi szervezetre nézve vitathatatlan. Mindannyian tudjuk, hogy több vizet kellene innunk. Kérdés, hogy kinek mennyire sikerül meginnia a napi 2-3 liter vizet? Az utóbbi egy évben amióta a ganodermás termékeket fogyasztjuk, a folyadékbevitelünkre is igyekszünk jobban odafigyelni. Meg is "követelik" a ganoderma és spirulina tabletták a nagyobb folyadékmennyiséget szervezetünknek, hogy kitudják váltani jótékony hatásaikat . A fokozottabb vízivásnak van egy kellemetlen következménye, mert a plusz folyadéknak távoznia is kell. És ez, amikor reggel sietni kell, iskolába és óvodába vinni a gyerkőcöket egy bonyodalmas folyamat. Reggel általában több mint egy órát autózunk ameddig mindenki lepakolásra kerül és sokszor már alig várom, hogy fürdő közelbe kerüljek... Ti hogy vagytok ezzel? Mennyi vízet isztok reggelente? Én felkeléskor egy egész csupor vízzel kezdem a napot (300 ml), utána beveszem a reggelis spirulinatablettáimat még egy újabb csupor vízzel és ezután a gombáskakaót iszom meg, ami szintén 300 ml körüli folyadékbevitelt jelent. Indulás előtt 800 - 900 ml folyadékot iszok meg reggel. Ti hogy vagytok ezzel, csak reggeli kávé a folyadék bevitellel és kész? Többször is elgondolkoztam már azon, mi lehet annak oka, hogy nagyon sokan csak minimális folyadékot fogyasztanak el naponta, alig isznak vizet. Szerintem tudatosan vagy tudatalatti módon ez is benne van a pakliban, hogy kényelmetlen állandóan mellékhelységbe járni, ezért egyszerűbb minimális vizet inni. Saját tapasztalatból mondom, hogy én aki, figyelek arra, hogy megigyam a napi 3 l folyadékot, elég nagy gyakorisággal kell meglátogatnom a nap folyamán a mellékhelyiséget. Viszont azt is észrevettem, hogy azokon a napokon amikor többet utazom, nincs kéznél a víz, sokkal kényelmesebb, hogy nem kell wc-re járni, de estére érzem, hogy fáradtabb vagyok, ki vagyok száradva, kedvetlenebb vagyok... Hozzászokott a szervezetem az állandó és folyamatos hidratáláshoz és biztos vagyok abban, hogy annak ellenére, hogy reggelente, vagy napközben kellemetlenségekkel is jár a szervezettet átmosó víz ürítése, hosszú távon az a víz amit naponta elfogyasztok, segít abban, hogy a szervezetem egészségesen működjön és éljen.    

febr

24

Egy jó fizetés a DXN-ből?

2017.02.24 - péntekEgy ismerősöm kérdezte ma, hogy megéri-e a DXN-nel foglalkozni? Megéri-e időt és energiát erre szentelni, hogy kávét áruljak az interneten, kávéról beszéljek emberekkel? 


A válaszom az volt, hogy hónapról-hónapra látom az eredményt. Hónapról-hónapra apró lépésekkel megyünk előre. Ez egy hosszú távú üzleti lehetőség, ez egy hosszútávú terv. De biztos vagyok abban, hogy megéri. 


Saját magamon megtapasztaltam a termékeink pozitív hatásait. Vérnyomásproblémákkal küszködtem és most stabil a vérnyomásom. A feleségemnek, Blankának szív-problémai vannak, és sokkal kiegyensúlyozottabban érzi magát  a termékektől. A gyerekeink amióta fogyasztják a termékeket nem betegszenek meg olyan könnyen.


Az ismerősöm válasza erre  az volt, hogy ő olyan dolgokat szeret csinálni amelyek azonnal eredményhez, pénzhez vezetnek. A DXN-nél is lehet pénzt keresni, az elején kevesebbet keresünk és ahogy haladunk előre egyre többet. A különbség csak az, hogy ahogy a fogyasztói hálózatunk  szélesedik és  nő, egyre több pénzt fog hozni számunkra, egyre kevesebb munkával. Viszont aki a 8 órás fix munkában gondolkodik annak a jövedelmi lehetőségei és a szabad ideje véges. Lehet, hogy jelenleg több pénzt keres az ismerősöm a jelenlegi munkájával mint én a DXN-el jelenleg de én hosszú távra építkezem...


Ha érdekel ez az üzleti lehetőség írjál nekem messengeren, kérjél információt, nincs semmi vesztenivalód.
 
  

 

febr

21


A kávénak kávé íze van, a víznek víz íze és folytathatnám vagy akár kombinálhatnám, minek milyen íze lehet és van.

 

Mert ugye a kávét nem lehet víz hozzáadagolása nélkül elkészíteni.

Sok esetben tej, vagy tejnek nevezett, vegyi utakon előállított por is belekerül, meg ugyancsak jól kifinomított, kifehérített cukor.

Vagyis a kávé tartalmaz minimum vizet és kávét, valami fehér tejszerű krémet és valami édesítő port. Mindez elfér egymás mellet jó barátságban. Ettől kávé a kávé. Lehet az erős, tejes, cukros vagy mentes, de hogy GOMBÁS és még hogy GYÓGYGOMBÁS!? az már sok. 

 

Az a GANODERMA nemzetséghez tartozó gyógygomba a kávéban? A gomba az általánosságban savas kávét lúgossá teszi, a gyomorégéssel küszködök számára ihatóvá teszi, az már sok. Mert ha gomba kerül a kávéba akkor az biztosan gomba ízű és kinek kellene egy GOMBAÍZŰ KÁVÉ 


Ui. nyugodtan letesztelhető, a gombakivonat benne van a kávéban de nem befolyásolja negatívan  az ízvilágát csak a kávéivási élményt teszi POZITÍVVÁ fölég azok számára, akik félve itták eddig a kávét, félve a gyomorfájástól...