A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!


Célba értünk, DXN Star Agentek lettünk!

 

 

Beértünk az első igazi megállóba, kigyűjtöttük a csapattal azt pontszámot ami idén 2016 februárban az indulásunkkor olyan távolinak és elérhetetlennek tűnt.
Sikerült 8 hónap alatt elérni a DXN Star Agent vezetői szintet.
Mi most már a következő megállóra koncentrálunk arra, hogy csapattársainkat segítve, velünk együtt elérjük 
azt a DXN Star Ruby szintet ami ma az ÚJ álom de közös munkával valósággá válik.
Mi megcsináltuk DXN Star Agentek lettünk.
TE is képes vagy rá. Tölünk megkapod azt a segítséget, azokat az infókat aminek segítségével elindulhatsz a DXN az üzletben.
Nem kezded nulláról ugyanis minket is támogatott a felső csapatunk az indulásban és a célba érésben is!
A mi az üzletünk mögött a KAVÉ van (és még sok más minőségi termék) a mindennapi fekete itóka amit szinte minden felnőtt ember reggelről - reggelre szürcsölget. 
Sokan napközben is kávéznak... Gyakorlatilag a GAMODERMÁS üzlet építés http://sanatatea.dxnromania.ro/business_opportunityhttp://egeszsegesen.dxn.hu/uzleti_lehetoseg pontszerzés, a bónuszpontok összefüggenek a mindennapi kávézással.
Most pont hagyományos vagy ganodermás kávét iszol TE meg az ismerőseid? 
Kattintásra van tőlünk az egész nagyvilág, számunkra teljesen ismeretlen személyek vásárolhatnak tőlünk akiket az interneten az automatizált web áruházunk segítségével tudunk kiszolgálni.
Ne ijedj meg, nem kell web áruházat nyissál saját költségeden. A DXN ingyen hozzáférést ad NEKED egy olyan online felülethez ami automatikusan működik http://sanatatea.dxnromania.ro/http://egeszsegesen.dxn.hu/ párhuzzamosan akkar több nyelven is. Azt a pár dolgot amit neked tudnod kell a web áruházzal kapcsolatosan mi megtanítjuk.
Nem is olyan bonyolult az egész. Átcserélni a jelenlegi kávédat egy minőségi kávéra és minderről kommunikálni a netten és a mindennapokban. 
És olyan jó látni amikor, bemegyünk a DXN webirodánkba és látjuk, hogy újra meg újra rendelnek a csapattársak és új ismeretlen személyek csatlakoztak hozzánk és rendelnek http://egeszsegesen.dxn.hu/termekekhttp://sanatatea.dxnromania.ro/products DXN termékeket. Hivjal fel, írjál gyere el kávézni, kezdjünk el közösen építkezni, mert működik!

Orban Zsolt és Ági -Blanka

0040 741 626695
ozsolty2015@gmail.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JÚLIUS, 2016


A KÁVÉ és MI, 6 hónap után...


reggeli


2016 februárban ismerkedtünk meg a DXN-nel, most, júliusban amikor ezeket a sorokat írjuk, már a ganodermás termékek mindennapi életünk részévé váltak. Mostmár nemcsak kostólgatjuk, hanem használjuk is, és napról-napra érezzük, tapasztaljuk a jó választást.


6 hónap után úgy gondoljuk, hogy már „elavult" az eredeti bemutatkozónk, de nem töröljük ki a rendszerből, hanem egy újjal bővítjük.


A szászfenesi (Kolozs megye, Románia) kismamaklub facebookoldalára írt bemutatkozóban összefoglaltuk gondolatainkat. Legyen akkor ez „ Az én történetemnek", vagyis a MI történetünknek a FRISSITÉSE:


Kismamaklub, itten mindannyian Anyukák (Mámácicikák, ahogyan Ábel fiunk nevezi Blankát), Apukák vagyunk és arra törekszünk, arról álmodozunk, hogy a gyerekeink számára mindennél szebb és jobb jövőt szőjünk, hogy boldogok legyünk...


Közben a gyerekeinket az óvónőkre-, tanítokra bízzuk, a tévé elé tesszük, mert egyre kevesebb időnk van velük foglalkozni. Szaladunk a megélhetésünk után, és sokszor arra eszmélünk, hogy éppen arra van a legkevesebb időnk ami a legfontosabb lenne az életünkben, a CSALÁD, gyerekeink, és az, hogy valami maradandót hagyjunk magunk után vagyis alkossunk, mindenki saját maga területén...


Lehet, hogy Ti is azonosultok részben a fentebb leírtakkal, lehet, hogy másképpen latjátok.

Mi úgy érezzük, hogy ideje picit váltani. Megállni és elgondolkozni, mi és mennyire fontos, mi az ami pozitívan előre vihet, és mi az, ami visszafele és itt jött be a mi életünkbe egy új parhuzamos lehetőség, a KÁVÉ.


kremkavehu


A világ felnőtt lakosságának nagy része, nagy valószínűséggel közületek is sokan kávézik.

A kávéról sok mindent lehet összeolvasni, jót meg rosszat is, a lényeg, hogy mértékletes fogyasztása elősegíti az egészséges életmódot.

Az általunk forgalmazott termékek egy gyógygombát tartalmaznak, melynek rendszeres fogyasztása pozitív hatással van a vércukokorszint szabályozására, a vérnyomás szabályozására... Ennek a kávénak a rendszeres fogyasztása megoldás lehet a rendszeres fejfájás kezelésére, rendezi a bélmüködést stb. 


Az előbb leírtakat nem egy könyvből vagy katalógusból másoltam ki, hanem saját tapasztalat alapján írom. Nekem is voltak vérnyomásproblémáim. Anyosom cukorbeteg és magas vérnyomása van, és több hónapos rendszeres kávézás után érzi a pozitív hatást. Blankának, a feleségemnek szívproblémai vannak, amióta ezt a kávét issza kiegyensulyozotabbnak érzi magát. A  kávén kívül mi Ganoderma-kapszulákat is fogyasztunk és Spirulina-kapszulákat is. Ábel fiunk nagyon szereti a gyógygombás kakaót. Nekem kedvencem a spirulinás gabonaital. Egyik ismerősünk, Éva mesélte, aki szintén fogyasztja a termékeinket, hogy amióta a Ganodermás kávét issza és a gombás kapszulát szedi, elmult az állandóan jelentkező fejfájása. Nincs többé szüksége fejfájás elleni gyógyszerre. Ganodermás szappanunk és fogkrémünk is van, ami teljesen természetes és nem tartalmaz adalékanyagokat és még sok minden más termékünk amelyet ITT ismerhetsz meg!


Mint előzőleg is említettem, számunkra a KÁVÉ nemcsak egy üzlet hanem egy életmódváltás egy út az anyagi függetlenségünk felé. Csapattársakat keresünk akik az általunk megtapasztalt élményt átélik, továbbadják, továbbviszik.


Ha megszeretnétek ismerni a mi egészséges termékeinket, KATTINTS IDE !


Ha további kérdéseitek vannak a termékekkel, üzlettel kapcsolatosan, szívesen válaszolunk.


Egy csésze kávé, egy csésze egészség jegyében,


Orbán Zsolt és Orbán Ági-Blanka


 +40 741 626 695

ozsolty2015@gmail.com


kepunkmienk

********************************************************FEBRUÁR, 2016


Én és a kávé? És a kávé álmunk!


Mi közöm van is nekem a kávéhoz, nekem, aki csak nagy ritkán kávézok?


Nem vagyok rendszeres kávéfogyasztó, viszont az elmult időszakban többször belekortyolgatok feleségem csészélyébe, amiota Ganodermás kávé gőzölög benne. Nem csak a kávé íze érdekes és finom, hanem ugyanolyan érdekesnek és kifinomultnak tűnik a legpozitívabb értelemben véve maga az eladási technikája ennek a kávénak.


A kávét és teát már kipróbáltuk, következik, hogy apránként a következő Ganodermás termékekkel is megbarátkozzunk, és apránként az üzletet ami ehhez kapcsolódik.


A lassan 7 éves fiunk azt mondta nem is oly régen, hogy ő már nem is hiszi, hogy nekünk valahais lesz kertes házunk. A gyerekek mindig nagyon jó kérdéseket és kijelentéseket tesznek...

Én hiszek ebben, Blanka, a feleségem hisz-e ebben? Talán már mi sem hisszük, csak mondjuk, hogy majd egyszer... talán egyszer... valamikor lesz kertes házunk...


Kezünkbe kell vennünk a házépítést, kezünkbe kell venni ezt az új lehetőséget.

Kertes házat kell építenünk a kávéból, kertes házat kell építenünk ebből az egészséges életmódot ösztönző kapcsolatrendszerből és tudásból.


Jelenleg már működtetünk egy családi vállalkozást, ami segít abban, hogy előteremtésük a mindennapi kenyeret és kávét. Igyhát párhuzamba vonjuk a kettőt és haladunk előre, haladunk álmaink felé. Haladunk a kertes ház fele.


A jövő a kezünkben van, gyere te is velünk, éljünk mindannyian egészségesen és valósítsuk meg álmainkat!


Orbán Zsolt

 

 

 

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on